Hej bloggen!

Nyss hemkommen från en liten tripp och bloggen har saknats. Både att läsa och självklart skriva några rader! Issora har hållt bloggen vid liv och det är jag tacksam för. Hur många är det som läser? Räcker med ett litet hej och gärna små historier om när "olyckan" var framme.

Idag är det lördag och i morgon är det söndag. Då tänker iaf jag kissa i byxorna! Har tänkt på det flera gånger under resan och det kommer ske i morgon. Så är det bara!

Ha det varmt och skönt.

/Matteus

Lördag

Kissvänner!

Hur är det fatt? Ännu inga inlägg om era kisshistorier!? Försök nu inte slingra er, vi vet att det finns bra många där ute som både har tänkt på att kissa i byxan och faktiskt gjort slag i saken och släppt efter. Berätta nu.. :) 

                                 Ajöken så länge.

                                          /I.

Onsdag

Hej på er vänner.

Gårdagens premiär satte starka avtryck i själen, och jag tänker att snart är det dags för ett nytt experiment. Vita leggings...
Är det någon hemmavid som har prövat, skriv gärna en rad och berätta, och bifoga såklart en bild!


                      Hej så länge

                               /Issora

Premiär

Så har det äntligen hänt, byxorna har bliviit blöta, premiären är avklarad. Det var varmt, läskigt, lite obehagligt och galet roligt.

Bildbevis? Varsågoda!

Premiär


Kampsång

Varje seriös blogg måste ha en kampsång. Vår är följande:
Kiss i byxan och ha det bra, ligga lite och fundera. Varm om stjärten som en sommardag, jag tror jag kissar lite mera.

Välkommen!

Hej där!

Första gången jag/vi bloggar men kul ska det bli! Den här bloggen kommer mestadels handla om att kissa i byxorna. Så känner du dig träffad eller kanske bara är nyfiken på själva ämnet så är det här rätt forum för dig.

Vi är två som skriver. En kille och en tjej. Båda i samma ålder boendes i Stockholm. Vi började med att prata om ämnet kissa på sig och det visade sig att vi delade samma intresse och mycket finns att skriva om det. Fösta chatten vi hade pågick över två timmar så vi kände att en blogg vore på plats!

Ha det vått och gott!

/M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0