Dilemma.

Satt och tänkte på en sak. Om man skulle kissa på sig offentligt, var skulle du helst göra det? Kommentera....

1. Bussen
2. I matvarubutiken
3. Biografen
4. Gymmet
5. Jobbet/skolan

Jag väljer bussen. :)

Vad väljer du?

/M


Idag..

...tänker jag kissa i byxorna. Antingen tillsammans med min kära vän I eller med mig själv. Det visar sig! Issora, har inte sett dig på msn på länge. Saknar dig! Det vore ju så roligt att göra det tillsammans med henne i telefon. Vad säger man, hur det känns eller? Ja, nåt sånt antar jag. Känns spännande att bara tänka på det!

Idag är det tisdag och dom två tuffaste dagarna i veckan har gått, det är skönt. Snart helg igen och som sagt, vått i brallan blir det senare idag.

Hoppas du som läser mår bra.

Kram på er

/M

Hej.

  Hej blötbyxor och kisskompisar.

Så länge sen sist! Hoppas ni har haft en bra och våt helg, sjäv har jag mest sovit bort den..

Pratade med min gode vän och kollega och börjar allvarligt fundera på om vi skulle kissa ihop någon gång. Mycket har jag gjort men aldrig det. Skulle ju kunna göra det i telefonen samtidigt. Vore inte det vansinnigt roligt? Slå våra påsar ihop och göra favoritaktiviteten tillsammans! Lysande ide, eller vad säger ni?

                              kram på er/I.

Kära läsare.

Tack fortsatt visat intresse kring bloggen, det uppskattas verkligen. Dåligt med kommentarer dock. Vad vill ni läsa, vad vill ni se, vad önskar ni och sist men inte minns, vad har du själv för erfarenheter när det gäller våta byxor? Vore kul att få höra vad ni tycker och tänker.

Är hemma efter en liten jobbresa och snart är det dags för en liten olycka känner jag.

Tack för att ni läser.

/Matteus.

Varsågod

  Kissvänner!

 Här får ni, håll till godo!

              /I.

http://www.urlesque.com/2010/08/11/20-people-with-pee-pants/

Helg!

Hej bloggen och hej alla läsare!

Ledigheten står för dörren och jag välkomnar den ordentligt. Bra arbetsvecka förtjänar två dagar ledigt. Vädret är dessutom med oss och en kund till mig idag sa "det är så speciellt ute, varmt det känns som man har kissat på sig". Jag log för mig själv och tänkte tipsa henne om bloggen men det hade kanske var lite magstarkt. Eller en succé! Vad tror ni?

Igår kväll kom jag hem efter några öl på stan, kissnödig som bara den. Var sugen på att slappna av och kissa på mig men hoppade över det. Nya tag i helgen!

Kram på er

/M

Anledningar

 Hej vänner.

Nu har jag nya funderingar. Varför kissar man på sig, och stämmer det verkligen att när man blir skiträdd så släpper alla hämningar och det blir vått? På fråga nummer två kan jag svara, Ja. Det gör det faktiskt. Det är någon sorts fysiologisk reaktion som gör att man inte kan hålla tätt.

Men annars då? Vi har ju våra anledningar, Marius och jag, för att det helt enkelt är roligt och lite busigt. Hahahaha. För det är det verkligen, ni borde pröva, alla borde pröva allting en gång innan man ratar det. Kan ju också tänka mig att det finns en del som tänder på det, typ wet-sex ni vet. Sen, uppmärksamhet kanske? Fast tror inte så mycket på den, då borde man se det oftare, "in public". Det vore ju också roligt i och för sig...  :)

Så, nu ska jag kila, ha det fint, och för allt i världen; Gå inte och håll er!!

                                               Kram I.

Från filmer.

Hej bloggen, Issora och alla läsare.

Hoppas ni mår bra? Idag på jobbet tänke jag på det här med att kissa på sig, igen. Det händer som oftast nu! Funderade på en sak, det händer ju att man får se det i filmer. Tex Thriller, rysare och ibland komedier. Vet några filmer där folk kissar i byxorna. American Pie 1, Long kiss good night, Fredagen den 13, Gröna milen, Bankok Hilton. Några som jag kommer på just nu. Händer ju så klart i många av olika anledningar.

Har ni sett någon film där det händer?

/Matteus.

Sett och hört

 Hej alla.

Hur vanligt är det att vuxna människor kissar på sig funderar jag på. Jag har bara sett det någon enstaka gång, och då har det varit de vanliga a-lagarna på parkbänken i centrum. Jo, en annan gång har jag också varit med om det, det var en tjej som fick ett epilepsianfall på gatan, och då släppte alla, hmm, hämningar. Men inte annars.

Och varför är det så? Kan det vara för att det är så förknippat med småbarn, "vuxna kissar inte på sig", eller för att det är något skamfyllt? Men det är ju så konstigt, kissa måste ju vara det mest naturliga som finns, tillsammans med att andas. Det är ju liksom något man inte kommer undan.

Jag vill höra om era första gånger, vad hade ni på er, var stod ni någonstans, och så klart, det viktigaste av allt, hur kändes det?
Någon gång ska jag berätta om hur det var för mig att bli av med oskulden. Men inte idag.


                                Kram I.

Vått!

..blir det när man kissar på sig men det har ju ni redan koll på. Eller hur? :)

Hur går det för er? Det vore roligt att höra om små händelser där ni själva kissar i byxan. För visst händer det?

Om inte så vet vi ju om att många läser (vilket vi är jätteglada över). Tänkte på en sak, om ni gör en kort presentation om er själva och varför ni vänder er till denna blogg. Issora och jag är inte ensamma, det har vi upptäckt. Så berätta något. Bara kul!

Kram på er!

/M

Issora funderar på plagg medan jag reder ut ordvalen.

Hej bloggen och alla läsare!

Välkomna hit. Du som läser detta ska verkligen inte känna dig ensam, för det är du inte. Vi/ni är många som funderar, tycker om, tycker om att se kiss i byxan. Kiss i byxan? Hur mer kan man säga och förklara att man har kissat i byxan. Några ex....

Kissa i byxan.
Kissa i byxorna.
Kissa ner sig.
Gjort i byxan.
Gjort ner sig.
Kissa på sig.
Kissig i byxan.

Hur brukar du säga?

/Matteus.


Alla våra fina läsare!

Hallå, hallå.

Om ni visste hur glada vi är över att ha så många läsare! Vi är så tacksamma över att ni tar er tid att läsa vår anspråkslösa blogg. Vad vi däremot undrar över, är hur många som egentligen har prövet att blöta ner byxorna hemma.. Jag vågar drista mig till att gissa att det faktiskt är några stycken, varför annars det stora intresset?

Vi skulle bli så lyckliga om ni kunde tänka er att göra ett litet inlägg och berätta om era egna erfarenheter. Vi fortsätter givetvis som vanligt, exprimenterar med olika klädesplagg för att utröna den stora frågan, vilket är egentligen det optimala klädesplagget att kissa på sig i??? 

                        På återssende! /I.

I detta nu!

...sitter jag ner badrummet och är jättekissnödig. Jeans och t-shirt på och exakt nu slappnar jag av och kisssssar på mig. Skriver i bloggen och kissar i byxorna. Tittar ner och ser det sprida sig och fäcken växer och växer. Det är väldigt varmt. Nu blev det genast kallare!

Ha en trevlig lördag.

En lång bussresa.

Klockan hade precis slagit 17.03 och Johanna visste att det var dags att gå till bussen annars skulle hon missa den som hon har gjort så många gånger. Tänk att jag aldrig tröttnar på att vara ute i god tid tänkte Johanna när hon tog jackan som hängde på stolen. Hon skuttar ner för de 96 trappsteg som hon har räknat ungefär tusen gånger. -Typiskt, vrålar hon! En trappa kvar och hon kände att det kanske hade varit bra att gå på toaletten. Hur kan man glömma bort att gå på toa, jag var ju kissnödig nån timme efter lunch. Det löser sig sa hon för sig själv och tog sig ner för de sista stegen.

Utanför kontoret var det kaos, byggarbetare, uteliggare och den otroligt jobba telefonförsäljaren stod i ett hörn och krängde på folk abbonemang som egentligen ingen behöver. Ursäkta tjejen, har du Tele 2 eller Telia frågade killen. Smal kille, max 20 år visade en storhet och manlig sida som hon inte har sett tidigare. Han har mognat på sig tänkte hon och svarade kort. Telia. Han pratade på och hon bet sig lite i läppen för nu kände hon att kissnödigheten började bli allvarlig. Hon ursäktade sig och lämnade platsen, ner mot bussen. Hon hoppade på och tänkte att skönt, jag är hemma om en timme.

I Roslagstull var det stopp i trafiken. Den konstig nog halvtomma bussen som normalt har en egen fil att åka i stod still. Johanna funderade på vad hon skulle äta till middag samtidigt som hon började korsa benen lite lätt. -Nu får det lossna snart, jag är så kissnödig tänkte hon för sig själv.

Bussen kom loss och rullade ut mot Täby håller. Det gick sakta. Nu började det bli panik och Johanna började skruva på sig nästan längst bak i bussen. Många hade hoppat av och hon var mer eller mindre ensam längst bak i bussen. Johanna korsade benen och höll handen för, för nu är det kris. Jag kommer kissa på mig! En mil och Johanna tog sig till chauffören och berättade att det var kris. "-Vi kan inte stanna nu" Sa chauffören bestämt. Jag är sen! Vi är framme snart. Johanna gick snällt och satte sig och det mörkade till där ute. Hon började nästan svettas och kände att stannar inte bussen kissar hon i byxorna. Nästan gråtfärdigt gungade hon kroppen fram och tillbaka. Nu går det inte längre tänkte Johanna och kände hur varmt det började bli framför rumpan. Hon lyfte lite på sig och kände att nu är olyckan framme. Jag kissar på mig, vad ska jag göra. Hon tittade ner och såg hur hennes ljusa jeans blev mörkare och mörkare. Kroppen darrade och hon kände lättnaden när hon kissade ner sig, byxorna och bussätet. Ett rus gick i kroppen och hon andas tungt. Hon tänkte på promenaden, det varma och sköna har snart förvandlats till något kallt och jobbigt. Det visste hon från när hon var liten.

Johanna klev av bussen, våt om stjärten och mellan benen.

Nästa gång går jag på toaletten i tid sa hon med ett leende och rodnade kraftigt när hon gick ut i den mörka kvällen.

Första besökarna

Vänner!

Så trevligt att så många har hittat hit! Hur går det med kisserierna hemma i stugorna? Nu när vi vet att ni är inne och läser är det också dags att lägga upp era egna historier. För visst är det fler som går och funderar på detta? Gör ett försök, ställ er i badrummet och låt det komma. Vi lovar er att ni får en härlig stund!

                           Kram/ I

Delar med mig kärlek.

Hej!

Fröken I har redan hört talas om mitt favoritvykort som jag en gång såg. Tror det var på västkusten och det löd följande. "Vänskap är som att kissa i byxorna, alla kan se det men det är bara du som kan känna den samma värmen. Tack för att du är kisset i mina byxor!"

Rätt charmig va? Så sann så sann. Nu är jag hemkommen från jobbet och det är har varit torrt i byxorna sen i söndags då jag kissade på mig.


Igen!

Vänner!

Hur står det till? Idag hände det igen. I ett par mjukisshorts. En mycket intressant upplevelse. Inget som tog emot eller var i vägen. Bara, öhh, fritt flöde så att säga.. Härligt! Min vän och kollega har varit flitig och skrivit, men hur är det med er där hemma, blir det något kiss i byxan??

På återseende!

      Kram/ I.

Upps, jag kunde inte hålla mig!

Oj, jag kissade visst på mig för en stund sen. Efter en skön dag utomhus kände jag mig soft och avslappad i kroppen. Det visade sig verkligen när jag kom hem. Jag satt på mig ett par jeans och gick omkring lite. Precis när jag kom tillbadrummet så slappnade jag av och kände hur varmt det blev. Tittade ner och såg att det spred sig i byxorna. Avslappnad!

Det kan ju hända den bästa sägs det? :)

/M


RSS 2.0