Igen!

Vänner!

Hur står det till? Idag hände det igen. I ett par mjukisshorts. En mycket intressant upplevelse. Inget som tog emot eller var i vägen. Bara, öhh, fritt flöde så att säga.. Härligt! Min vän och kollega har varit flitig och skrivit, men hur är det med er där hemma, blir det något kiss i byxan??

På återseende!

      Kram/ I.

Kommentarer
Postat av: westman

hmm.. skulle vara kul se bilder även på din nerblötning....

2010-09-01 @ 14:12:12
Postat av: Nilserik

Jag tycker om att kisa i byxorna. Det är skönt. Brukar klä ut mig till tjej i trosor, kjol, underkjol, strumpbyxor, blus och vänta tills jag blir ordentligt kissnödig. Då släpper jag på för fullt. Låter kisser rinna nerför benen, eller så sitter jag och kissar i byxorna. Ibland går jag och lägger mig dyblöt och vaknar fuktig med skrynklig kjol och blöt madrass. Är jag kissnödig då, kissar jag igen i sängen. Då känns det varmt och skönt igen.

Prova du också. Lycka till.

2010-12-16 @ 12:26:21
Postat av: emmeli

hej! Blir alltid kiss i byxan, jag lägger ut plastad frotte i soffan sen sitter jag där och kollar tv eller film och kissar lite när jag inte kan hålla mig längre. Sen efter ungefär en tjugo till trettio minuter blir jag jättekissnödig igen. Jag håller på så i en fyra fem gånger sen kan jag inte stoppa kisset längre utan dåkommer allt.Är sååå skönt. En sån skön kissning brukar ta mellan två och tre timmar.

2010-12-26 @ 16:28:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0